Proto mám fondán tak ráda. Krásně se s ním pracuje, výsledek vždy udělá radost a jestě navíc moc dobře chutná. Vyvaluji ho na tenko, aby dort nebyl moc sladký. Tady fondánová krabička a fondánová mašle schovává čokoládové opojení.
neděle 13. září 2009
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Haničko, všechny dorty co tu máte jsou nádherné a moc oceňuji různé nápady jako Cake pops:))) Zamilovala jsem se do pečení dortů a peču po každé když je u nás v rodině nějaká oslava. Moc bych ocenila nějaký recept na pevný krém, který ale nebude máslový a hutný. Neměla byste nějaký tip? Děkuji:) Ana
OdpovědětVymazatDobrý den, Ano, moc děkuji za milý komentář a pochvalu. Pevný podklad pod fondán, na který je spolehnutí je čokoládové ganache. Zaručí pevný a hladký podklad a ostré hrany. Zkoušela jste? Snad na vás nebude moc hutné.
OdpovědětVymazat