úterý 18. října 2011

Stříbrno-bílé cupcakes pro fotografa / Cupcakes for a photographer


Omlouvám se, že jsem teď nějakou dobu blog zanedbávala. Neznamená to ale, že jsem zahálela v kuchyni a že jsem na blog zapomněla. To spíš naopak a už se moc těším, jak se s Vámi o všechno podělím :) Děkuji Vám za návštěvy i v době mého příspěvkového klidu a za krásné emaily, které mi posíláte. Vždycky je to pro mě ohromná radost.

Pokud na Vás teď ale padají podzimní chmury, mám pro Vás zaručený lék. Do ruky cupcake nebo spíš dva a vydejte se potěšit oko a duši na výstavu úžasných fotografií pana Šebka. Pokud jste z daleka, tak se alespoň na chvilku pokochejte jeho tvorbou na jeho stránkách.
Co by to bylo za vernisáž bez cupcakes, že jo :)



My sincere apologies for neglecting the blog for a month or two but it doesn't mean that I've forgotten about it or that I stopped decorating cakes :) It's actually quite the opposite and I can't wait to share it all with you.

If autumn also makes you feel blue, grab a cupcake or two and if you happen to be in Prague, go for a stroll and brighten up your mind and soul at this amazing photo exhibition. My cupcakes have already been :) If you are too far to go, you might at least like to see the amazing photos on-line.



 

4 komentáře:

  1. Dobry den, Hano,

    jsem moc rada, ze jste zpet se svymi prispevky, uz jsem myslela, ze jste se vratila zpet do Australie nebo proste zmizela ze sveta...:-) Cupcakes vypadaji nadherne, moc se mi libi barevne ladeni, v jednoduchosti je krasa. Vyborny detail je dirkovani, skvely napad a tip. Ten mini fotacek je super, delala jste ho rucne nebo na to mate sablonu? Spise ale vse pekne rucne, ne? Kdyz vidim, jake lze koupit vselijake formicky (moulds), tak nevim, kterou driv koupit, neni to nic lacineho a pak budu mit doma arzenal forem na fondan a manzel me pretrhne....:-)))) Moc se tesim na dalsi prispevek a mozna taky na nejaky, uplne malicky ..., workshop?

    Jana Pye

    OdpovědětVymazat
  2. Dobry den, Jano,
    moc dekuju :-) Fotacek jsem delala rucne, formicku nemam. Formicky si vetsinou vyrabim sama, abych je nemusela kupovat, nebot je vetsinou pouziju jednou a pak chci zase delat neco jineho. Pokud by Vas zajimalo jak je vyrabim, tak mrknete na podrobny popis postupu, ktery je v mem prispevku u Hello Kitty dortu a cupcakes (najdete ho pod detskymi dorty druhy prispevek).

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...