úterý 21. června 2011

Workshop - svatební cupcakes / Workshop - wedding cupcakes

Cupcakes: Hana Rawlings Foto: David Turecký, Gurmet 07/2011
Celý článek z Gurmetu níže / See full article from Gurmet below

Cupcakes a foto: Hana Rawlings

Zajímalo by Vás, jak vyrábím a zdobím tyto svatební mini dortíky neboli cupcakes? Chtěli byste přijít na můj workshop, kde Vás zasvětím do tajů práce s ganache, sirupem a fondánem?
Napište mi přes můj blog (vlevo dole pod mým profilem) nebo nechte komentář dole pod tímto článkem ohledně Vašich preferencí - co od Vás potřebuji vědět, než pro Vás budu moci workshop připravit. Tak tedy nejprve zda budete chtít přijít, dále pak, kdy (hodila by se Vám například nejlépe sobota dopoledne?). 

Předpokládaná délka workshopu bude cca 2 hodiny, bude v Praze v místě dostupném MHD, nejlépe metrem. Těším se na Vaše odpovědi, díky nimž Vám budu moci workshop ušít na míru. Přijďte probrat Vaše radosti a zkušenosti s fondánem a zároveň se naučit snadné techniky vhodné nejen ke zdobení cupcakes.

Těším se na Vás!

Hana Rawlings


Cupcakes a foto: Hana Rawlings

14 komentářů:

  1. Milá Hanka, ja teda záujem mám, ale vzhľadom k dialke je to pre mňa pasééé:-(škoooda. Mohla by si robiť online workshop

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Tina,
    Děkuju. Je mým snem pro Vás, co jste daleko napsat knihu plnou krásných nápadů, rad a foto postupů. Ale do té doby, než se mi to povede, budu muset něco vymyslet :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Hano, ja bych urcite zajem mela, termin by se mi hodil nejlepe o vikendu, jedno zda dopoledne nebo odpoledne. S fondanem jsem nikdy nepracovala.
    Lucie (Chez Lucie)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je super, Lucie, dekuju moc. Pridam si Vas na list zajemcu a budu v kontaktu.

    Jeste jednou diky,

    Hana :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Hanko,

    dortíky jsou nádherné! Takže se také připojuji k zájemcům. O víkednu mohu kdykoliv (pokud nebudu na dovolené :). S fondánem jsem taktéž nikdy nepracovala.

    Lucka N.

    OdpovědětVymazat
  6. Mě to taky zaujalo, termín by mi byl jedno, pokud to budu vědět dostatečně dopředu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Lucko N. a Ájo,

    moc Vám děkuju za zájem. Moc ráda si Vás přidám na seznam zájemců. Více o workshopu již brzy na mém blogu.

    Těším se naviděnou,

    Hana R. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Hanko, já se také hlásím mezi nadšené zájemkyně. Víkend je ideální a zvolenému času se ráda přizpůsobím. Chystám pro kamarádku svatební dort, kde bude mít fondán hlavní slovo. Z Tvého blogu je mi jasný, že není lepší odbornice :-) Děkuji Lenka

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý den Lenko, moc děkuju a budu se těšit na setkání. Již brzy Vás budu všechny kontaktovat ohledně termínu. Informace budou také na mém blogu. Hezký letní den a brzy nashledanou.
    Hana :)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc Vám všem děkuji za zájem o workshop a za krásné emaily. Již brzy budu mít více informací. Pošlu Vám je emailem a také je dám na blog.

    Těším se na setkání.

    Hana Rawlings

    OdpovědětVymazat
  11. Tak toto je tak nádherné že nemám slov. Škoda zjesť :) Ste strašne šikovná klobúk dole!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...