neděle 5. června 2011

Romantická letní svatba / Romantic summer wedding


Vybíráte svatební dort a nevíte, kde začít? Počkejte, až budete mít vybrané svatební šaty. Jemná krajka či korálková výšivka se dají krásně promítnout do designu Vašeho svatebního dortu.


Stužky na dortě jsem sladila se stužkami na svatební tabuli.

This wedding cake has been inspired by the bride's wedding gown. The ribbons on the cake match the ribbons used on the bridal party reception table.

18 komentářů:

  1. Simply, elegantly beautiful, Hana. The green is the perfect color for the season, and the cake reminds me of the lovely party dresses of my childhood---a wonderful fabric called "dotted Swiss."

    It was thin, crisp fabric, with the loveliest raised dots, and always made the most wonderful crinkly sounds when you moved.

    I am ever amazed at your talent and your ideas and your sheer artistry---just stunningly lovely.

    rachel

    OdpovědětVymazat
  2. Dear Rachel,

    Thank you sooo much for being such a regular visitor and for your heart-warming comments. It means a lot to me.

    Have a lovely week.

    Hana :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jednoduchý, přesto (právě proto?) ale moc krásný. Uf, když si vzpomenu na ty příšerné ptáky na jednom z našich dortů - už jsem radši zapoměla, co to bylo, asi holoubci, jen si vzpomínám, že jsem tu příšernost raději ruče rozkrájela do výslužek:-))). Do tohoto by bylo naopak skoro škoda říznout;-). Teď k ranní kávičce by se teda ale vzorek hodil:-D.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju.
    Ty jo, to musel být hrozný zážitek. Díky podobnému zážitku vlastně vznikla Planet Cake (www.planetcake.com.au). Když se Paris Cutler (majitelka) vdávala, stalo se jí něco podobného a tak si řekla, že to přece nění možné, že to přece musí jít jinak a lépe. No a díky tomu máme úžasnou Planet Cake, kde jsem začínala objevovat krásy a možnosti tohoto krásného řemesla. Vždycky je něco zlé pro něco dobré :) Krásný letní den,

    Hana :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný dort. Naprosto jednoduché a efektní zdobení. Ach, teď už jenom čekat o žádost o ruku :D :)
    Akorát by mě zajímalo, jestli ta bílková poleva, je to ta sladká cukrová?
    Jestli ano, tak je to škoda. Protože marcipán to nenahradí :(

    OdpovědětVymazat
  6. Dekuju moc. Bilkovou polevu jsem pouzila na krajkove zdobeni a dort je potazen fondanem :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja jsem sice ptaky na svatebnim dortu nemela, nebot jsem si tvrdosijne trvala na svem (i kdyz mi bylo receno, ze je to teda pekna hruza...) a vyplatilo se (stejne bych nejradeji byvala mela dort od Vas :-)). Nicmene Vase nadherne vytvory me neuveritelne vybudily k akci, postupne zakupuji fidlatka, sleduji blogy, sbiram recepty, pecu, valim fondan a zkousim a zkousim a momentalne se odhodlavam ke tvorbe kvetin. Jste pro mne ohromnou inspiraci, moc Vam za to dekuji.Skoda, ze tu nemame taky Planet cake, ale mohl by tu vzniknout " A piece of cake", co rikate.....

    OdpovědětVymazat
  8. To jste hrozně hodná, Jano, moc děkuju. Nějaký ten workshop o technikách zdobení pro Vás věrné a nadšené čtenáře mi už nějakou dobu vrtá hlavou. Uvidíme, co pro Vás budu moct udělat :)) Hodně zdaru při objevování tohoto krásného řemesla a třeba jednou naviděnou na mém workshopu.
    Držím palce, Hana :)

    OdpovědětVymazat
  9. Přeji krásný den a v úvodu smekám pomyslný širák až k zemi - jste úžasná a Vaše výtvory jsou prostě nádherné. Naladila jste mě v novém čísle Gurmetu, chtěla bych zkusit ty drobné dortíky. Zajímalo by mne, kde se nechá koupit potahovací hmota a jestli preferujete nějakou značku. Děkuji Jana

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý den Jano,

    Moc Vám děkuji. Jednoznačně doporučuji fondán od firmy Wilton a to pro svou stálou konzistenci. Nelepí se, nebude Vám přesychat a praskat při práci a ani se nebude trhat. Nemusíte ani skoro vůbec podsypávat. To fondán zbytečně vysušuje. Rozhodně se vyplatí si připlatit za kvalitu. Zároveň se však snažím najít stejně spolehlivou ale levnější alternativu.

    Škoda, že se časopisem nedá sdílet vůně z pečení těchto dortíků. Zázračná kombinace čokolády, kávy, másla a podmáslí je neodolatelná a nebudete se moct dočkat, až budou upečené.

    Mnoho radosti při zdobení,

    Hana :)

    OdpovědětVymazat
  11. Na tomto blogu som prvý krát a ako tak pozerám .... úžastné, veľmi precízne urobená tortička

    Krása :)

    OdpovědětVymazat
  12. Dobrý den Hani,
    Já dort u Kačky a mého syna ochutnala a oba byly výbornýýý. Kačce jsem schovala 3 kousky tak určitě ochutná dosytosti. Jste úžasná a šikovná. Závidím Vám :-)) Vaši šikovnost. No, prostě jste měla na obou svatbách velký úspěch.
    Mějte se krásně a jak budu potřebovat něco vyjímečného jste na 1.místě.
    Hezký den Eva Benešová

    OdpovědětVymazat
  13. Dekuju Vam, pani Benesova, to jsem strasne rada, moc to pro me znamena.
    Krasne leto, Hana R.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...