středa 27. listopadu 2013

Adventní kalendář pro děti/ Advent calendar for your little ones



Hledáte-li vánoční inspiraci na kreativní tvoření s dětmi, co takhle zkusit tradičně netradiční adventní kalendář, který vaše dítka zvládnou vyrobit a navíc každý den po jeho dokončení na ně bude čekat sladká odměna.

V prosincovém čísle časopisu FOOD se s vámi podělím o náš rodinný recept na perníčky, který se u nás peče už po generace. Do dětského kalendáře jsem nemohla navíc nezařadit mého osobního vánočního favorita z dětství, linecké cukroví. Oboje je krásně trvanlivé a vydrží v kalendáři až do Vánoc. Tedy pokud vůni vanilky, medu a skořice odoláte a nesníte vše na posezení :)
U nás raději zaděláváme hned z několika dávek.
Děti se vyřádí nejen u pečení a zdobení cukroví, ale i u samotné přípravy kalendáře. S velkou pýchou pak hpotový kalendář společně pověste na čestné místo a čekání na Ježíška bude o něco jednosušší. 

To vše včetně receptů a postupu krok za krokem v prosincovém FOODu.


4 komentáře:

  1. Je to dobrý nápad a vypadá to skvěle, ale u nás by to nevydrželo asi ani dvě hodiny :D Všichni máme rádi perník :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, no u nás by to bylo podobné. Třeba všem statečným, kteří by to vydrželi můžete nakonec udělit řád sněhové vločky z perníku :-)

      Vymazat
  2. Dobrý den,moc se mi líbí barevné vykrajovátka ,,Muffin" dají se někde koupit?děkuji.
    Přeji pěkný den.Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den. Tento konkrétní set 3 cupcakes je od australské firmy d.line. K dostání jsou zatím jen bohužel ze zahraničních internetových obchodů např. http://www.victoriasbasement.com.au/Product/Details/77057
      Snad se jednou dočkáme i u nás :-)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...